Ik ben Vanessa ter Burg...

professional organizer en schrijver, maar....

Ik ben meer dan dat... Ik ben ook partner van Edwin, (bonus)moeder van 4 tieners, (schoon)dochter, dierenvriend, ondernemer, vrijwilliger, mantelzorger en sporter. Ook ben ik supporter, kok, chauffeur en meer...

 

Ik houd van veelzijdigheid in mijn leven en zet mij graag in voor een ander. Ordenen, organiseren en schrijven zit in mijn bloed, dit doe ik al vanaf jongs af aan. Een luisterend oor bieden, soms even op de pauze knop drukken en mijn volle aandacht geven. Kijken naar de oorzaak waarom het niet lukt en naar wat er nodig is om het zelf te doen. Ondersteunen en met een goed gevoel doelen bereiken, dat is mijn missie.

 

Jouw verhaal is veilig bij mij, ik oordeel niet! Ieder heeft zijn eigen leven, eigen verhaal. Dat maakt wie wij zijn en waarom opruimen of plannen lastig kan zijn. Ik heb ervaring met ondersteuning bij hoarding, verzamelwoede. Ik kijk echt nergens van op, ben wel wat gewend qua hoeveelheid spullen die iemand kan hebben of de chaos qua planning. Met alle geduld gaan we ervoor zorgen dat er weer rust komt. Dit alles op jouw tempo.

 

Het leven is soms ernstig genoeg, ik houd graag de humor erin, maar ga daarbij niet voorbij aan emoties...

 

Emoties komen tijdens opruimen soms los, dat mag! Ook is het afscheid nemen van spullen soms erg lastig. Om deze spullen met het bijbehorend verhaal te blijven koesteren, maak ik het Nostalgieboek. Het interviewen van personen en schrijven is wat ik mij eigen heb gemaakt door het eerder schrijven van artikelen voor een krant. Dit heb ik met veel plezier gedaan en zet ik nu op deze manier voort. Het is hartverwarmend de reactie bij ontvangst van dit boek te zien. 

 

Om zo goed mogelijk ondersteuning te bieden heb ik mijn (levens)ervaringen aangevuld met onder andere de opleiding tot Professional Organizer. Om mijzelf te blijven ontwikkelen op dit gebied ben ik lid van een intervisie groep bestaande uit organizers en volg ik verschillende cursussen. Zelfontwikkeling vind ik erg belangrijk.

 

Aangesloten zijn bij de Zorgcooperatie Klaver4You is echt een waardevolle aanvulling op mijn werk. Op deze manier is het voor mij mogelijk ondersteuning te bieden aan personen met een WMO indicatie in Zwolle en omgeving. 

 

Je weet nu het een en ander over mij, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op. Ik zal zo spoedig mogelijk antwoorden of een afspraak maken voor kennismaken. Dit is altijd gratis en vrijblijvend, omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is.