Het is mijn missie om iedereen in een huis te laten wonen waar je je fijn voelt. Rust, ruimte en overzicht ervaart, een plek om te ontspannen en te genieten. Dat kan met de kleinste dingen zijn.

 

Om de zomer goed te starten heb ik onderstaande actie voor jou! Wil jij die droom van een kledingkast met alleen dat erin waar jij blij van wordt? Neem dan contact met mij op.

Rust, ruimte en overzicht....

 

Je kent het wel...je staat voor de kast en denkt: "ik heb niks om aan te trekken". Dit terwijl hij vol met kleding ligt. Herken je dit?

 

Ik help jou een kledingkast te creeren met alleen dat waar je je fijn in voelt en nodig hebt. Overzichtelijk en geordend met alleen dat waar je blij van wordt. Zoveel makkelijker en leuker om een keuze te maken wat aan te trekken.

 

De kleding die niet meer gewenst is kan worden verkocht of naar een goed doel gebracht worden.

Als eerste hoor ik wat jouw wens is met betrekking tot jouw kledingkast, welk eindresultaat wil jij bereiken?

Daarna gaan we aan de slag, we nemen alles door handen en stellen de vragen: Heb ik het nodig? Word ik er blij van? Pas ik het nog? Met alles wat over is gaan we jouw kast overzichtelijk en logisch indelen.

Eindresultaat: een kast vol met kleding waar je blij van wordt.

 

Opgeruimd de zomer in voor €165,- incl BTW

 

Er is de mogelijkheid om jouw koopgedrag onder de loep te nemen. Heb je echt nodig wat je aanschaft? Welke vragen kan je jezelf stellen voordat je naar de kassa loopt? Dit en meer tips neem ik desgewenst met jou door. Met het juiste koopgedrag behoud je rust in jouw kast en een gevulde bankrekening!

 

Voor een uitgebreide omschrijving wat ik voor jou kan betekenen bij het opruimen, verhuizen, kleiner wonen, plannen / organiseren of maken van een nostalgieboek nodig ik jou uit verder op mijn website te kijken.